OriginalYogurt-e1375855236533

Jako me obradovala draga Nataša sa stranice Kolaci.biz kad mi se javila i predala štafetu za igru Ajme, koliko nas je, u kojoj sam postala domaćica za ožujak 2015. U veljači su se kod domaćice Nataše pripremali razni recepti na temu mjeseca – KEKS. Mogu samo pomisliti koliko joj je recepata pristiglo u njen inbox, jer keks je jedna od namirnica koja se može koristiti za mnoštvo recepata – slanih ili slatkih.

Koje recepte je Nataša izabrala kao najbolje možete pogledati u njenim rezultatima.

Moram priznati da sam dosta dugo razmišljala koju namirnicu odabrati za namirnicu mjeseca i dugo sam dvojila između maslaca i jogurta. Iako mi je maslac nekako draža namirnica (ako to mogu uopće na taj način reći) općenito u kuhinji, smatram da nisam pogriješila s izborom jogurta jer vjerujem da ću naići na razne kreativne recepte koji uključuju jogurt.

Dakle, namirnica mjeseca je jogurt (bez obzira da li je čvrsti ili tekući). Govorim o “običnom” jogurtu, nikakvom voćnom, zaslađenom i sl. Zanima me za što sve koristite jogurt. Meni trenutno onako iz glave padaju na pamet razni recepti: za pripremu domaćeg voćnog jogurta, jogurt pite (slane ili slatke), u razna dizana tijesta, kao baza za smoothie bilo kakve vrste (povrtni ili voćni), kao dodatak umacima…

Drage kolegice blogerice i kolege blogeri, pozivam vas sve na sudjelovanje u ovoj slatkoj igri! Možete slati neke Vaše već postojeće recepte, a možete se i malo zaigrati pa pokušati napraviti i nešto novo i kreativno. Svoje recepte (ili samo slike recepata zajedno s linkom do recepta) možete mi slati do 31.03.2015. na mail thehobbycook@slatkirecepti.com ili u inbox na mojoj Facebook stranici.

Radujem se svim Vašim receptima i kreacijama!

Ivana

 

P.S. Slika naslovnice je preuzeta sa: http://yogeez-yogourt.com/wp-content/uploads/2013/08/OriginalYogurt-e1375855236533.jpg


Kategorije: Preporučeno

Zanimljivosti

Ajme koliko nas je!...

Objavljeno tra. - 1 - 2015

2 komentara

Ajme, koliko nas je!...

Objavljeno ožu. - 1 - 2015

12 komentara

Sve koristi jestivog ulja

Objavljeno kol. - 10 - 2013

0 Komentara

Dekorirati torte možete i...

Objavljeno ožu. - 19 - 2013

2 komentara

Što se sve može...

Objavljeno pro. - 5 - 2012

2 komentara

Praktični savjeti u slastičarstvu

Objavljeno lis. - 8 - 2012

1 Komentar

Versatile Blogger Award

Objavljeno ruj. - 14 - 2012

3 komentara

Smoothies – osvježavajući i...

Objavljeno kol. - 29 - 2012

12 komentaraViše zanimljivosti...